12/28/2012

Day 5, 6, 7 and 8

Hello!

Ik weet het, ik post véél te weinig, and I'm sorry. Maar ik ben dat aan het veranderen, nu bijvoorbeeld. Ik hoor eigenlijk te slapen en mijn ziekteverwekkertjes te verslaan, maar ik blog dapper door! Terwijl alle mensen die vandaag bij ons op bezoek zijn ijs zitten te eten in de woonkamer, lig ik in bed en creëer ik letters op jullie beeldscherm! Niet dat ik dat erg vind hoor, bloggen is awesome en walnotenijs is niet eens zo  lekker.

Day 5: Dreaming of a White Christmas
25 december 2012

Oh, wat hou ik van het woord 'Kerst'! Deze morgen werd ik wakker en keek ik hoopvol naar buiten, maar jammer genoeg zag ik geen sneeuwwit uitzicht. Desalniettemin was ik vrolijk en verheugde ik me al op het Kerstdiner, de talloze Kerstfilms en natuurlijk de cadeautjes.

Tumblr_mfjt1budch1rig7vyo1_500_large

Speaking of presents... ik heb hele leuke cadeautjes onder de Kerstboom (en één op mijn hoofd) gevonden, namelijk een spirituele scheurkalender (de meeste mensen verwachten het niet, maar ik ben zeer spiritueel hoor!) om met een gezonde geest het nieuwe jaar in te gaan, Secret Potion van Christina Aguilera om ruikend als een roosje de wereld kan gaan veroveren, een ketting van Swarovski om iedereen te verblinden met mijn superblingyness, twee boeken om slimmer te lijken, een badsetje van Vogue (functie: zie Secret Potion) en nog wat geld. Daarbij telden mijn laptop en nieuwe schoenen ook nog als Kerstcadeautjes, en gaat mijn vader nog zoeken naar een goede lomografie camera. 
Verder kwamen er nog wat mensen langs, heb ik enorm veel gegeten en wat leuke Kerstfilms gekeken. 's Avonds had mijn moeder een vijf gangen menu gemaakt en allemaal in 'Westerse stijl', applaus!
Day 6: Christmas Sunset
26 december 2012
Oké, op tweede Kerstdag heb ik écht helemaal niets gedaan. Alleen Kerstfilms gekeken, verhalen gelezen en geschreven en heel veel geslapen.

Day 7: Pouring Snowflakes
27 december 2012

WOEHOE SHOPPING TIME! Ik ging met mijn BGF (Best Guy Friend... jammer genoeg. Ik heb echt een Best Gay Friend nodig...) 'even de stad verkennen'. Zoals gewoonlijk (het is eerder een routine geworden) heb ik veel meer uitgegeven dan verwacht (ohmygod, ik realiseer me net pas dat ik weleens mailtjes heb gekregen dat ik een voorbeeld voor sommige lezeressen ben... oeps!), maar het is tenslotte December (heel fijn excuus...). Jammer genoeg zijn de meeste kleren die ik heb gekocht een beetje te groot, maar als ik zo door ga met eten pas ik er over een maandje wel in.Gezellig lunchen...

Hierna ging ik bijna meteen door naar het huis van een vriendin, om daar vervolgens te logeren. We begonnen goed, namelijk met Dark Shadows - JOHNNY DEPP (om eerlijk te zijn heb ik alleen de laatste tien minuten van de film gekeken, maar oké) en vervolgens gingen we met z'n alle rond een kampvuur laptop zingen. Daarna keken we een leuke serie, Merlin en praatte we tot diep in de nacht over de meest onzinnige onderwerpen evér.

Day 8: Create Disillusions
28 december 2012

Ik heb toen ik 6 was heel even gaatjes in mijn oren gehad, maar die zijn daarna dichtgegroeid. Sindsdien heb ik altijd al voor gaatjes gezeurd, en vandaag heb ik ze ein-de-lijk laten prikken! Mijn vriendin was mee voor steun (en dingetje waar ik in kon knijpen), dus ik was al iets minder paniekerig. Het gebeurde eigenlijk heel snel en het deed niet eens heel pijn. Ja, je leest het goed, ik heb niet gehuild! Niet dat ik snel huil ofzo hoor.
Kijk! Ik heb al 1 gaatje én ik lach. De foto is onbewust genomen en ik lach gewoon terwijl ik drie seconde daarvoor een enorme naald door mijn oor heb gehad. HA. Wie is er nu cool?


Thuis heb ik alleen maar mijn oren staan bewonderen, alle mensen bij ons thuis ontweken (nee grapje, ik ben modelkind gaan spelen) en zelf een aantal setjes kleding proberen te maken.

Nu ga ik verder ziek zijn.

Liefs,
Linda Ruan

6 comments:

 1. leuke foto's & leuk dat je weer gaatjes heb laten schieten.! xx

  ReplyDelete
 2. lovely photos! seems like you had a great time! :)

  ReplyDelete
 3. Mmm... al dat eten ziet er heerlijk uit!

  Mag ik vragen hoe lang jij bent? Want ik ben 14 jaar en 1,56 m, ben ook gewoon slank en heb vaak problemen met kleding in de goeie maat te vinden (first world problem!). En aangezien jij Aziatisch bent (Aziaten zijn vaak niet zo lang). Weet jij een goede kleine-maatjes-winkel?
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel!

   Ik ben 1,64 m en ik pas meestal wel goed in de maatjes XS van de meeste winkels. Ik weet niet heel veel kleine maten winkels, maar Spaanse ketens als Bershka en ZARA hebben vaak wel klein vallende kleding.

   Delete
  2. Badankt!
   Ik pas vaak ook wel in de XS'jes, maar niet elke winkel heeft deze. Veel mensen zeggen idd ook ZARA, gek genoeg valt dit bij mij juist groot (?).
   x

   Delete
 4. Ik vond het ook jammer dat het niet gesneeuwd had! erg leuke cadeaus heb je gekregen!
  xoxo

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...