11/29/2012

Play The Thrumps

Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto's! Ik kwam pas vijf uur thuis van school, en door het geweldige winter klimaat wordt het zo idioot snel donker dat ik bij drie uur buiten al niet genoeg licht meer heb. Daarom heb ik voor deze foto's een hele rare instelling gebruikt, waardoor alles raar op de foto kwam...

Oooh ik had vandaag een deel van mijn FCE Cambridge English examen! Het 'speaking' gedeelte, om precies te zijn. Ik was eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig (en daar verdien ik een applaus voor. Echt waar, bij alle andere belangrijke momenten flip ik en transformeer ik in een gestoorde eekhoorn). Ik denk dat het wel oké ging, maar ik zei af en toe wel wat vreemde dingen (met verdiende eyebrowraise van de examinator).

Dit vestje/kimono-achtig ding hebben jullie waarschijnlijk al vaker gezien (ik heb hem twee keer eerder gedragen) en het shirt ook, dus ik twijfelde of ik deze outfit nog wel zou posten, maar toen bedacht ik me dat dit toch een soort online lookbook voor mezelf is, dus post ik hem lekker toch :).
Hoe dan ook, dat kimono-achtig ding heb ik op Koninginnedag gekocht, het shirt is van H&M en het rokje is gekocht in China. Ik geloof dat ik de laatste tijd rokjes weer helemaal leuk begin te vinden. Ook heb ik ontdekt (door het kijken naar wat outfitposts van mezelf) dat ik bijna geen sieraden meer draag! Ik denk dat het komt omdat ik de laatste tijd mijn stijl/kleedgedrag een beetje heb laten onder schoolwerk (hmm.. dat is vreemd. Het zou andersom juist logischer zijn...) en ik ben denk ik gewoon een beetje te lui om er sieraden of andere accessoires bij uit te kiezen.

En nog even wat foto's van mijn instagram... (Volg me @LindaRuan1D)
En jullie weten misschien nog wel dat ik het over profielkeuzes had? Ik heb mijn keuze eindelijk gemaakt; ik ga NT met als keuzevak economie doen. Ik wil later namelijk waarschijnlijk economie studeren (of rechten, ik twijfel nog heel erg) en dan ook iets in de economische wereld doen

Er is best vaak aan mij gevraagd of ik ooit heb nagedacht over een baan in de modeindustrie. Natuurlijk heb ik er over gedroomd, een superberoemde blogger zoals Chiara Ferragni worden, of een topdesigner als Marc Jacobs. Maar ik heb er nooit serieus over nagedacht. Ik denk dat de kansen om écht te slagen in de modeindustrie heel klein zijn en daarbij vind ik mezelf niet zó enorm getalenteerd. Ik denk dat ik een best wel eigen stijl heb, maar er zijn zoveel meiden op de wereld die nog veel meer stijl hebben en dan gun ik het hen nog liever!

Liefs,
Linda Ruan 

14 comments:

 1. Super leuke outfit! Ik denk dat het slimmer is om eerst een economie of iets dergelijks te studeren & dan kijken of je nog iets met mode kan doen, dan heb je tenminste een diploma! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En inderdaad, of iets met mode als hobby/bijbaan :) Liefs xx

   Delete
 2. Ik heb dat ook elke keer, als ik foto's wil maken, is het al half donker! Nogal lastig haha :)
  Leuke outfit en mooi dat cambridge goed ging!

  ReplyDelete
 3. oooow dat rokje is zó leuk he! omgg die wil ik! hahaha
  super leuke outfit!

  ReplyDelete
 4. Ja foto's maken nu is echt hell, dat stomme weer hahaa ;)
  wel leuk outfit hoor! ik ga waarschijnlijk voor een e&m profiel, ben geen nt persoon ;)
  x fije

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke look. Dat rokje vind ik geweeeldig!

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit!
  Als je niet kunt kiezen tussen economie en recht kun je ze ook gewoon allebei doen, het erasmus bijvoorbeeld biedt een aantrekkelijk programma, vind ik tenminste haha. Je doet de studie economie bachelor en master en de studie recht bachelor en master in 6 jaar. Maar er zijn ook nog meer scholen die goede alternatieven bieden. Daarna kan je nog wel mode doen denk ik. Ik zit in 4 gym en weet ook nog niet wat ik ga kiezen. But does it matter? no. Je hebt nog tijd zat voor deze keuze aan bod komt :)
  Ik maak er nu wel een beetje een lange comment van volgens mij haha
  x alyssa

  ReplyDelete
 7. Je moet het gewoon posten ook al twijfel je :). Ik vind het erg leuk ^^. Het is wel slim om economie te kiezen, maar meestal zie ik mensen eerder m&o kiezen dan economie als keuze vak. Al thans bij mij is dat zo. Ik doe gewoon E&M. Trouwens weet dat nu al zeker wat je gaat studeren? :o ik weet nu pas wat ik wil -moet ook wel, want binnenkort zijn de CE's-..

  ReplyDelete
 8. Hi Linda! Ik kwam via Girlscene op je blog terecht, ik stond echt versteld van het artikel: 14 jaar en al zoveel gevoel voor mode, respect! Ik snap dat je twijfelt over een job in de modewereld, het is een zeer harde industrie maar ik zie zo aan je dat de modemicrobe helemaal in je zit! En als je ergens voor wil gaan, gewoon gaan en niet opgeven! Je hebt er een nieuwe volger bij ;) !

  ReplyDelete
 9. Mooie look! Wat een moeilijk profiel heb je volgens mij, wow. Toch wel knap dat je nu al weet wat je waarschijnlijk wilt gaan doen, maar hé. Je moet niet naar andere mensen gaan kijken, maar kijken naar jezelf in een eventuele modeindustrie later. Gewoon doorgaan en niet opgeven! :)

  ReplyDelete
 10. ik zit met hetzelfde probleem qua studierichting,
  ik wil graag kunstwetenschappen gaan doen volgend jaar, maar daar ben je echt niks mee :(
  maar als je economie gaat doen, kan je mode altijd nog als vrije tijd doen, want ik moet zeggen, je hebt echt wel talent hoor! :D
  leuke outfit trouwens ^^

  ReplyDelete
 11. Leuke outfits en wat een onwijs leuke blog! Ik zat ook op het Stedelijk haha, wat grappig! Ik doe nu zelf de studie Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU). Misschien is dat ook wat voor jou? Als je richting mode wil kun je visual art & design management gaan doen :-) Je bent bij deze studie niet zelf creatief bezig, maar je managet de creatievelingen. Als je geïnteresseerd bent zou ik zeker even op de site van de HKU kijken ;-)

  X Saskia

  ReplyDelete
 12. Leuke outfit!
  Heeeuuuy, ik ga waarschijnlijk ook N&T doen! Of ik als keuzevak economie wil doen weet ik nog niet zeker, want aardrijkskunde vind ik leuker. Wel, ik heb nog de tijd!
  Ik waardeer het dat je zo realistisch naar de wereld kijkt, een baan in de mode-industrie is een hele kleine kans. Je hebt zeker het talent en vast ook het doorzettingsvermogen, maar het is inderdaad zo onzeker... Maar je hebt nog even ^^ Het is aan jou om echt voor je droom te gaan of voor het wat zekere.
  Ik moet mijn FCE Speaking exam nog krijgen. Writing is inmiddels al opgestuurd en dat ging heel goed bij mij, nu nog wachten tot alles is nagekeken. Ik heb wel gehoord van veel mensen dat bij FCE niet heel streng wordt gerekend.

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...