11/20/2012

Definately Gala

Hello :)

Het spijt me heel erg maar ik moet de win-actie uitslag ietsjes verzetten. Dit omdat er even een klein dingetje mis bij één van de artikelen die je kunt winnen! Dus in plaats van 20 november wordt deze verlengt tot 2 december!

Hoe dan ook, ik weet dat deze outfit al voor een deel is geweest, namelijk deze trui-blouse combinatie in de Back To School Outfits post en dit rokje nog in DEZE outfitpost. Maar dit is toch een soort online lookbook voor mezelf dus ik post deze lekker toch. Blouse en riem komen uit China, trui en rok van H&M.

En ik ben verliefd op dit printje!

En oh god, ik moet binnenkort mijn 'stroomkeuze' inleveren, want wij hebben eerst een stroomkeuze en daarna pas een profielkeuze. Maar ik ben er nog lang niet uit! Ik ben geloof ik (en dit klinkt heel arrogant, dat weet ik) in alle vakken best goed, en ik vind ook alles leuk. Zo zat ik voor mijn aquarium en berekende hoeveel procent van het water door de planten erin werd geabsorbeerd, maar ik schrijf bijvoorbeeld ook heel graag over politiek. Groot dilemma dus!

Liefs,
Linda Ruan

11 comments:

 1. Dat blousje is heel erg gaaf! Liefs :)

  ReplyDelete
 2. omg I love your blouse!! It is so cute! :)

  xx
  smudged-fingerprints.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. wat een leuke outfit! dat rokje is echt super schattig :0
  x

  ReplyDelete
 4. I love alles!

  Liefs,
  xfashionmeep.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Aww, dat shirt, I like! Stroomkeuze... Ik heb eerst ook een soort 'halve profielkeuze' maar ik weet het ook nog niet. Ik zit wel een beetje te twijfelen tussen Economie & Maatschappij en Natuur & Techniek. Lekker uiteenlopen, ik ken het gevoel. Ik vind een heleboel leuk en ik ben er ook wel goed in...

  ReplyDelete
 6. Ik volg je nu :)! Super mooie outfit!

  xxx

  ReplyDelete
 7. Leuke blog !! Ik volg je :)
  Wat ik leuk vin aan je blog, is dat het niet alleen over je outfits gaat maar ook over je leven, en het innerlijke enzov. :)
  Ehh mss een vraagje :
  hoe heb je je haar zo gedaan? kvin het megacool :) Kheb ook heel donkere bruine haren, dus mss wil het ook ooit zo eens doen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel erg bedankt!
   Ik heb het bij een kapsalon gedaan, en omdat ik zwart haar heb moest ik het eerst bleken. Daarna werd het eerst blond geverfd, daarna het middelste gedeelte bruin en ten slotte de punten nog eens blond! Meer kun je lezen in dit artikel: http://parisandroses.blogspot.nl/2012/10/my-new-hair.html

   Liefs xx

   Delete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...