10/12/2012

I was in York #2

Zie hier, I was in York #1 om alles enigszins te snappen.  

We zijn nu blijven hangen bij dinsdag middag en om precies te zijn, bij het shoppen in York! Vorige week had ik al een aantal foto's van aparte schattige winkeltjes in York laten zien, maar er zijn nog veel meer leuke foto's die ik graag even wilde delen.

Er blijken naast schattige kleine winkels ook grote ketens te zitten als Topshop (!!), Zara, H&M, River Island en New Look. Ook zit er een Nandos (a.k.a. One Direction's Niall's favo restaurant), Jack Wills, Accessorize, Murberry en Vivienne Westwood. 

York staat bekend om haar ouderwetse snoepsoorten-collectie. Er waren veel winkeltjes met muren vol potten snoep, dat was niet erg om naar te kijken (of stiekem van te eten)!

Deze grote jukebox was 9999 pond. Sold, anyone?


Hoe cool zijn deze spiegels?!

's Avonds verbleef ik samen met mijn vriendin in een gastgezin. We kregen lekker eten, een fijne kamer en de gastouders zelf waren heel aardig. Ze hadden ook veel huisdieren en een superschattige kleinzoon. Kortom, ik was tevreden!


De volgende dag deden we een soort 'speurtocht'. We moesten opdachten maken en tegelijkertijd door heel York lopen om de oplossingen te vinden. Ik had verwacht dat het heel stom zou worden (jeweetwel, opdrachten maken...) maar eigenlijk vind ik dit soort dingen juist ontzettend leuk! Zo zie echt alle kanten van de stad. 
Tijdens ons verblijf in York regende het echt enorm hard, er waren overal overstromingen dus een aantal opdrachten konden we niet maken (doordat de weg was geblokkeerd met water).



 

Vervolgens zijn we even naar de York Minster gegaan maar helaas heb ik geen foto's van binnen. Ik ben ook naar boven gegaan (boven op de toren), dat waren heel erg veel trappen maar het uitzicht is ook geweldig! De foto's komen in de volgende I was in York.

Liefs,
Linda

13 comments:

  1. Super leuk! En leuke foto's! ;D

    ReplyDelete
  2. heel tof! De volgende keer ga ik mee :P

    ReplyDelete
  3. Hee jij!
    Je bent genomineerd voor een award!
    Kijk op mijn blog voor meer informatie

    xoxo

    ReplyDelete
  4. Zo tof! al die gekleurde winkeltjes<333
    echt hele leuke foto's en super leuk dat je daar bent geweest :)

    ReplyDelete
  5. supercute blog! let's follow each other! xx

    ReplyDelete
  6. York ziet er echt zo leuk uit! Ik wil daar nog een keer heel graag heen (net zoals 730175843651787 andere plaatsen in Engeland, haha). AAAAAH, DIE SNOEPWINKELTJES! Daar wil ik zo graag heen. Ik heb ooit, lang geleden, in een klein dorpje 'humbugs' gekocht. Ik heb nooit dezelfde kunnen terugvinden in andere winkels, maar het lijkt dat ik daar wel een redelijke kans heb.

    Aww, ook bedankt voor jouw lieve comment. Ik ben eigenlijk 'die ene volger die mij al heel lang volgt' (ik heet Marije, ik had een blog met een fake naam Elise, maar nu heb ik weer een blog omdat ik het mistte. Met mijn echte naam. En op Girlscene ben ik Nagisa), haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa die snoepwinkeltjes waren echt geweldig! In elke straat zat er wel een! En het zou best kunnen dat je daar die 'humbugs' kan vinden, er waren namelijk zo'n 293904 smaken haha!

      En ik wil je echt heel erg bedanken voor het volgen vanaf... toen er nog bijna niemand mijn blog las! Echt, elke keer wanneer ik jouw comment weer zag werd ik echt helemaal blij! Hihi, nu dus ook ^^

      Delete
  7. Wauw, wat een leuke foto's allemaal! Mijn vader is er ook geweest, ik ben echt jaloers want het lijkt me een fantastische stad!
    Je hebt een superblog, zullen we elkaar volgen?
    Liefs!

    ReplyDelete
  8. It looks like you had a
    nice trip at York! Zeer
    leuke foto's meid c:
    Ik wil daar ook naar toe,
    ik heb daar familie wonen!

    xx

    ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...