8/25/2012

Fashion Anti-Wishlist

Alhoewel er heel veel dingen zijn die we met liefde zouden willen kopen (laten we zeggen leren jasjes met studs, waterfall skirts, jurkjes met het peplum effect en zo kunnen we nog wel even doorgaan) zijn er ook een aantal dingen die ik echt nóóit in mijn kledingkast zou willen zien, zelfs niet als ik het gratis kreeg en dat zegt heel wat.

Neem het vooral met een korreltje zout en voel je niet al te beledigd wanneer jij een soortgelijk item in je kledingkast hebt hangen, ok? ;-)


Jeffrey Campbell staat bekend om zijn 'Jeffrey Campbell Lita's', de enkellaarsjes met dikke blokhak en een plateau van maar liefs 7 cm, die enorm populair waren onder de bloggers. Ik wilde ze persoonlijk ook heel graag hebben (bij voorkeur de Lita Spike), maar ze waren helaas iets te prijzig. Ook blijkt meneer Campbell nogal van enorme plateau's in de kleuren van de regenboog te houden, waar ik jammer genoeg wat minder enthousiast van ben. Hij heeft allerlei slippers, sandalen en sneakers met regenboog plateaus aan zijn collectie toegevoegd, maar sorry, deze zullen niet aan mijn voeten worden gezien.


Dé Fendi Baguette Bag. De tas die Fendi bekend over de hele wereld heeft gemaakt. Hij is er in meer dan duizenden varianten en bij elke speciale gelegenheid wordt er wel weer een variant op bedacht. Alle high-fashion fashionista's hebben er één (of meerdere...) en zijn er dan ook heilig van overtuigd dat dit een onmisbaar tasje is voor in je kast. Hij hoort namelijk, samen met de Chanel 2.55, tot het rijtje van de legendarische klassiekers in de modegeschiedenis. Nou sorry hoor, ik vind de vorm heel raar (je moet hem namelijk onder je oskel klemmen, als een baguette), er past bijna niets in, zo'n tasje voelt tuttig aan én de tas is bezaaid met Fendi logo's. Nee, dit word hem niet voor mij.


H&M heeft zeker hele leuke zwemkleding geproduceerd vorig seizoen. Badpakken zaten daar ook bij, helemaal prima, aangezien het preutse imago van de badpak al wat is weggeschud door populaire magazines als Vogue en Elle en door diverse beroemdheden en bloggers die badpakken begonnen te dragen. Echter moest ik wel even naar adem happen nadat ik dit zwempak zag.

Een colorblocking zwempak, met hoog gesloten hals en lange mouwen. MET LANGE MOUWEN?! Het geheel ziet er heel duikpakkerig uit, maar als je echt wil gaan duiken dan moet je natuurlijk professionele duikpakgear dragen. Hoe word je hier egaal in bruin? Of is het gewoon bedoeld om je benen te laten bij bruinen? En als je hoofd bruint dan lijkt ‘ie er wel opgeschroefd. Het is mij allemaal een raadsel wat het concept hier achter was.



http://www.beautylab.nl/wp-content/uploads/2012/05/Schermafbeelding-2012-05-05-om-1.35.20-AM.png
Tijdens Amsterdam Fashion Week zat Mariana Verkerk frontrow met een wel heel bijzondere bril. Een ontwerp van Linda Farrow x Jeremy Scott genaamd ‘hand frame’. En hier is de grap: het is niet eens een echte zonnebril. Er zitten geen glazen in! Alleen maar enge vingertjes waartussen je kunt spieken. Deze ‘zonne’ bril geeft me echt de creeps! En daar betaal je dan $260 voor. Yeah.


 Misschien zit ik te veel achter internet. Misschien bezoek ik wel te veel webshops, I don’t know. Dan kom je dus wel eens leggings tegen die misschien nog wel enger zijn dan de zonnebril hierboven. Op blackmilkclothing.com stuitte ik op ‘Muscle Leggings’. Dit is niet cool. Of fashionable. Dit komt regelrecht uit een horrormovie, yuk! DO NOT WANT! En zeker niet voor zo’n €60.

Ehh, excuse me? Dit kan toch niet serieus worden verkocht in de straten van New York? Toch wel, pumps die er -op een rare enge manier- uitzien als zwemvliezen. Hmm, voor de haute-couture catwalk, oké, maar gewoon verkopen, seriously? Nee, hier zou ik nog niet dood in willen worden gevonden.

Dat waren dan de bizarre kledingstukken die ik de afgelopen tijd ben tegen gekomen, ken jij nog vreemde kledingstukken, voel je vrij om te reageren ;) Nogmaals, neem dit niet al te serieus, het leek me alleen grappig om een lijstje met dingen te maken die ik absoluut NOOIT op mijn wishlist zou zetten.

Liefs!

Bron: (deels) Beautylab

12 comments:

  1. Haha, echt eens met álles! Maar die Fendi bag vind ik nog wel het meest onbegrijpelijk dat dat zo aanslaat terwijl het ook nog eens zo duur is!

    ReplyDelete
  2. Ik vind deze trends grappig om te zien maar absoluut niet draagbaar inderdaad!
    LOiefs

    ReplyDelete
  3. Ieeeeeh! Bijna in capslock getypt, maar laat dat maar zitten. Ik kan eigenlijk nog wel lachen om de laatste, maar die eerste schoenen - oh my. Cool om te zien, maar echt verschrikkelijk haha! Al hoe wel, als iedereen op de wereld in die gekleurde schoenen gaat lopen met hoge zool, dan wordt de wereld wel fijn vrolijk! ^^

    ReplyDelete
  4. Aah wat een leuke en originele post is dit, ik ben het met alles wel eens! Die muscle leggings vind ik super eng en.. Nouja ik snap het allemaal niet! ;-)

    ReplyDelete
  5. Ik snap helemaal wat je bedoelt met al die dingen, die legging is ook echt niks voor mij
    x

    ReplyDelete
  6. Ik vraag me steeds af wie in godsnaam zo'n dingen koopt..

    ReplyDelete
  7. Ik heb echt gelachen tijdens het lezen van dit stuk, erg goed geschreven! :)

    ReplyDelete
  8. Haha wat een gewéldig stuk, geniaal gewoon. En je hebt helemaal gelijk: stuk voor stuk vind ik het echt vreselijk lelijk.

    ReplyDelete
  9. Die van die zonnebril heb je gekopieërd van http://www.beautylab.nl/fashion-anti-wishlist/ xd

    Verder leuk geschreven x

    ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...