4/25/2013

Miss Universe


Hello! :)

Ik ben nogal zo'n persoon die meteen in shorts en zo gaat lopen als het een beetje warmer wordt, simpelweg omdat ik te veel leuke shorts heb en ik elke kans die ik krijg om ze te dragen natuurlijk grijp.

Dit is trouwens de laatste post met lang haar, over een paar dagen gaat bijna alles eraf (help)!

[Oh en excuses voor de superovermaat aan foto's, ik had er zin in.]

Best een casual outfit (daarom zit ik hieronder ook een beetje op de grond, in de meeste kleren zou ik panisch raken als er vlekken op mijn broek raken), met zonnebril en slippers van Primark (haul?), shirt uit China (galaxy & cut-out shoulders, hoe hipster wil je het hebben... Maar China is ook hipster.), shorts zijn DIY en origineel van Only en ketting van Lucardi.

[Deze post heet "Miss Universe" omdat een paar jongens uit mijn klas de hele dag zo noemden en ik eigenlijk gewoon slecht ben in titels verzinnen.]
Oh en ik had een beetje teveel lol vandaag, hier een paar vreemde foto's (de allervreemdste heb ik wel even geskipt, maar bedenk maar even vreemde pretgezichtjes en rare dansbewegingen enz.). 

Oh, en overmorgen is het meivakantie! Yaaay! Morgen is er bij ons kolderdag (dat is dus een dag waar zesdeklassers met hun laatste dag even de boel op stelten zetten) én 60-minuten rooster (ik heb normaal op een dag hoogstens 4 lesuren van 90 minuten, dus ik ben morgen kwart voor 12 al uit :D). Ik wens jullie allemaal alvast een superfijne vakantie toe!

Liefs,
Linda Ruan

17 comments:

 1. Wauw linda weer zo'n fantastische blogbericht wauw <3 <3 <3
  Je allergrootste fan, Anita (maar noem me maar Aniet)
  XXX

  ReplyDelete
 2. Hele leuke outfit! De foto's zijn heel leuk geworden, vooral die door je zonnebril heen. En jaaa primark hauls zijn altijd leuk :D Fijne vakantie!

  ReplyDelete
 3. Heb je zo weinig reacties? wat sielug, gelukkig zijn wij er nog meid

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's en leuke outfit! Dat shirtje is heel gaaf!
  Liefs,
  Bo

  ReplyDelete
 5. Jezus jij bent echt een van de mooiste aziaten. Ik ben jaloers als mede aziaat haha. Maar anywaysss, leuke blogpost en leuke outfit! Jij bent echt een van mijn favoriete bloggers dus vind het echt jammer dat je zo weinig schrijft al snap ik het natuurlijk ook wel :(

  ReplyDelete
 6. Echt enorm leuke foto's weer ! =D

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...