4/30/2013

Just Happy Things

Hello lovely! 

Ik heb de laatste tijd jammer genoeg niet heel veel inspiratie meer om echt iets zinnigs te schrijven (HA, leuk, mijn posts zijn nooit zinnig!). Het lijkt net alsof mijn hoofd vast is gezet en mijn vingers zich niet meer kunnen bewegen (grapje, ik typ nu ook.).

Daarbij ben ik te lui geworden om outfits te fotograferen en ik heb niet de creativiteit om een artikel te schrijven, dus ga ik maar random dingen uit mijn leven opnoemen, gewoon omdat ik even zin had om te bloggen. Misschien boeit het jullie allemaal niet zo, maar oké. DOE MAAR GEWOON ALSOF.

Queensday


Vandaag was de laatste Koninginnedag! De foto hierboven (sorry voor mijn awkward pose en slechte foto) laat het oranje jurkje zien dat ik droeg. Ik ben met wat vriendinnen gewoon rond de marktjes gaan slenteren en heb vervolgens gezellig zelf Starbucks ijskoffie met ze gemaakt! Daarna natuurlijk nog voor de tv even de kroning gevolgd, dat was interessant. 

Bloggersmeeting in Leiden


Laatst had Janine (van www.afashionwayoflife.com) een oproepje gedaan op Twitter voor een bloggersmeeting, en dat leek me wel leuk, omdat ik Janine al wat langer volgde en ook weleens contact met haar had gehad via twitter, wilde ik haar wel ontmoeten. Daar kwamen nog andere bloggers bij; Bo (van http://beaumorceau.blogspot.nl/) en Emilia (van http://pixelsbyemilia.blogspot.nl/).

Na héél veel onzinnig gedoe van mij kwam ik gisteren eindelijk aan in Leiden (treinen mogen mij gewoon niet, ik kan er ook niks aan doen). Eenmaal daar was het supergezellig met de meiden en hebben we eerst lekker geluncht bij Bagles & Beans (yummie!) en vervolgens natuurlijk datgene gedaan wat fashionbloggers doen: shoppen.


Ik heb ook nog eens superleuke (en vreemde) spullen gekocht, misschien doe ik er nog een haul over (waarschijnlijk niet want hauls zijn awkward, die van mij tenminste).

Bekijk hier het filmpje gemaakt door Janine! Ik zit er trouwens ook een beetje aan te denken om te beginnen met vloggen, dat lijkt me wel grappig. Alleen ik heb geen zin om een Youtube-account op te bouwen... Oh en ik had dus dat rokje aan en dat vloog de hele tijd omhoog en eh, ja dat was een ramp.

Maar uiteindelijk was het heel gezellig en natuurlijk altijd leuk om mede-bloggers te ontmoeten!

Pindakaas


Ik hou nog steeds van pindakaas, dit is meer dan gewoon een fase jongens... het wordt best serieus tussen ons. (Oh wat een falend hartje heb ik gemaakt)

Friday Shopping


Oh wat een logica qua tijd, maar dat maakt niet heel veel uit. Vrijdag wilde ik eerst met een vriendin naar de Jean-Paul Gaultier (wacht, schrijf ik het nou fout? Anders faal ik wel als fashionblogger) expositie in de Kunsthal Rotterdam gaan, maar uiteindelijk gingen we toch winkelen (ik voel me nu eigenlijk best oppervlakkig, alles gaat over winkelen!). 

Waarschijnlijk gaan we aan het einde van de meivakantie er nog wel even naar toe, want volgens andere vriendinnen is hij heel gaaf! Als je in de buurt van Rotterdam woont, ik ga dus binnenkort misschien een review erover doen, en ik raad hem je alvast aan (al ben ik er dus nog niet geweest... oké dit is raar). 
En dit hieronder is nog een fotootje van een tijdje geleden, omdat ja. Daarom.

Oh, en zaterdagavond was ook wel leuk, ik ben blijkbaar niet meer forever alone doei.

Liefs,
Linda Ruan

13 comments:

 1. Leuk artikel! Mij boeit het wel, haha
  Ik vind het filmpje echt goed gelukt! En het was gezellig! (ondanks het rokjes probleem)
  Liefs, Bo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben ik met je eens! De muziek is ook heel leuk eronder, en het was zeker gezellig :)

   Liefs,
   Linda

   Delete
 2. De bloggermeeting zag er gezellig uit!
  Trouwens dat jurkje is echt leuk! Ik hou echt niet van de kleur oranje maar deze is echt toff! kisses

  ReplyDelete
 3. nice pics..love the first dress
  kisses

  ReplyDelete
 4. Lovely dress :)

  http://moongreyhound.blogspot.it/

  ReplyDelete
 5. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create
  this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz reply as I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. cheers

  my webpage :: Kris Letang Jersey

  ReplyDelete
 6. Leuke foto's, en je hebt echt een schattig koninginnedagjurkje!

  ReplyDelete
 7. Leuk om te lezen! Ik hou wel van dit soort Posts, een beetje van alles :) je jurkje voor koninginnedag is hartstikke leuk!

  ReplyDelete
 8. Leuke post! Dat oranje jurkje is heel leuk. Liefs!

  ReplyDelete
 9. Leuke post! Wie is je lover???!!!

  xxx

  ReplyDelete
 10. Dat oranje jurkje is zo leuk! (ik had die vreemde pose niet eens opgemerkt, haha.) Leuke post!

  Liefs,
  Susanne

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...