9/28/2014

VLOG Filmpje Milaan/Venetië!

Lieve lezers,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, ben ik zo ongeveer gestopt met mijn blog. Dit vind ik uiteraard erg jammer en soms voel ik nog wel de kriebels in mijn vingers om te gaan schrijven, maar ik heb het dit jaar eenmaal heel erg druk met school en andere dingen, dus ik kom er niet aan toe om met regelmaat berichten te kunnen posten. Wel zal ik waarschijnlijk af en toe updates plaatsen en eventueel outfitposts, omdat ik er toch niet helemaal een punt achter kan zetten. Ik hoop dat jullie het me vergeven en toch kunnen genieten van de enkele posts die ik hier zal plaatsen!

Dan nu, beter (een beetje heel erg... ) laat dan nooit, mijn vlog van de keer dat ik naar Milaan ging (klik)! Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk te filmen, helaas ben ik wat footage kwijtgeraakt, maar zelf vind ik het toch wel een leuk geheel geworden!


Ook ga ik zeer binnenkort (over 2 dagen!!) naar Rome en Florence, daar zal ik een vlog van proberen te maken en ik heb er ook al eentje klaarstaan. Ik denk er wel aan om meer filmpjes te maken, die ik allemaal ook hierop zal zetten, dus neem gerust om de tijd een kijkje! :)

Liefs,
Linda Ruan

5 comments:

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...