1/06/2013

Day 9: Hide and Seek & Day 10: Blueberries

Hello!

Oké, oké, ik loop een beetje achter op schema, maar bekijk het positief, wanneer school weer is begonnen mogen jullie mijn leuke vakantieverhaaltjes aanhoren, van toen het leven nog relaxed was :).

Day 9: Hide And Seek
29 december 2012

Vandaag ging ik, zoals afgesproken met mijn gezonde-levenstijl-adviseur (a.k.a. mezelf onder goede omstandigheden), op de fiets naar Rotterdam. Ik was op zoek naar Episode, een vintagewinkeltje met blijkbaar topkwaliteit vintage (o.a. Levi's highwaisted shorts uit '60, hippieachtige jurken, vintage Chaneljasjes). Helemaal enthousiast begon ik mijn outfit voor te bereiden, ik moest er natuurlijk wel cool uitzien in zo'n coole winkel! Nog steeds enthousiast stapte ik de tram binnen ehh ik bedoel op mijn fiets, en fietste naar Rotterdam.

Eenmaal aangekomen in Rotterdam begon ik dus te zoeken naar Episode. Ik had vooraf al op Google Maps het adres en alles opgezocht, en zelfs op Google Streetview uitgezocht waar nou precies, want ik ben -van zelfsprekend- een zeer verstandig mens. Eenmaal aangekomen bij de plek waar het hoorde te zijn, was er helemaal geen Episode! Toen ik het vroeg aan een medewerker in een winkel zei hij dat Episode al ruim twee jaar geleden weg was gegaan. Ik vond het echt heel jammer, dus ik ging mezelf maar troosten met een paar hakken van Madden Girl by Steve Madden.

Ik heb niet echt veel foto's in Rotterdam gemaakt, maar ooit ga ik zo'n fotoshoot houden met de fotogenieke dingen daar dat mijn blog ontploft van de hoge resoluties.

's Avonds ging ik outfits proberen te zoeken, en dat is tot zover niet bepaald gelukt...

Day 10: Blueberries
30 december 2012

Yay, mijn broertje was deze dag jarig! Natuurlijk aten we taart en kwam er visite en nog wat vriendjes van hem langs. Happy B-day little poof! <3
(Niet zeggen dat hij op mij lijkt, hij heeft duidelijk een veel boller hoofd, nóg wildere wenkbrauwen dan ik (hoe is het mogelijk...?) en minder tanden!)

Helaas konden we door de visite niet meer naar Legoland of Drievliet, dus alles wat ik heb gedaan was een tekening voor het kipje maken en 's avonds met een vriendin rondhangen. Oh en we moesten een aantal activiteiten doen die Owen (mijn broertje) leuk vind, ofterwel we gingen met z'n allen 'Gagnam Stylen', wiien en snoep eten.

Deze dag heet trouwens Blueberries omdat ik deze dag blauwe (of zwarte?) bessen had 'herontdekt' en constant rond liep met een hand vol bessen.

Liefs,
Linda Ruan

11 comments:

 1. Leuke blogpost! En met welke camera fotografeer je?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel!
   Ik had je al op twitter geantwoord, maar een Fujifilm Finepix S2100 HD.
   xx

   Delete
 2. Klopt inderdaad dat de Episode alweer een aantal jaar weg is daar.
  Ik ben er zo'n 8 jaar geleden geweest, lijkt ook alweer een eeuw geleden haha.
  Leuk geschreven en die foto van je broertje is hilarisch!

  ReplyDelete
 3. In utrecht zit er 1 was er heen geweest maar niets gekocht omdat ik geen geld had, haha. Maar ze hebben best wel gave dingen, zo'n drie à vier rekken vol met high waist shorts ^^. Allemaal zijn ze 25 euro. Nog gefeliciteerd met je broertje!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh klinkt superleuk, en bedankt! Ik was laatst zelf naar Utrecht gegaan (trotse mij!) dus misschien ga ik het proberen!

   Delete
 4. Leuk leuk! Alleen jammer dat de Episode er toch niet was =( Liefs

  ReplyDelete
 5. leuke post! stom zeg dat de episode er niet was, ik er nog nooit geweest :(
  x

  ReplyDelete
 6. Ja, zeker jammer dat er geen Episode is in Rotterdam... Toen ik deze post aan het lezen was dacht ik 'Whut er is toch geen Episode in Rotterdam?!', maar ik had het goed helaas haha. Wel een hele leuke foto!

  ReplyDelete
 7. leuke post! je hebt echt een superleuke blog haha ik check altijd of er al een nieuwe post is;p
  xx

  ReplyDelete
 8. Ik vind dat je zo leuk kan schrijven!
  Leuke blog!

  thenamesoundsperfect.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Een beetje laat, maar toch nog gefeliciteerd!

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...