3/14/2013

Bucketlist!

Hello!
Je hebt vast weleens gehoord van een 'bucketlist' of een 'before-I-die-tag'. Door het niet-zo-recentelijk uitgekomen 'YOLO', zijn deze tags/trends dan ook sterk in populariteit gestegen onder the mensen die maar eens in hun leven leven (ha ha). Een tijdje geleden heb je misschien in mijn 'New Year's Eve Diary' gelezen dat ook ik me moest begeven aan deze trend en daarom bezig was met mijn bucketlist.

Ik vind het concept eigenlijk héél leuk, gewoon dingen die je heel graag wilt doen. Het zorgt voor motivatie om deze dingen ook werkelijk uit te voeren en je kunt wegdromen bij mooie gedachten. Ik ben een paar gevraagd of ik mijn bucketlist wilde posten, al was het maar voor 'inspiratie'. Nou is mijn bucketlist bijna 200 punten lang, en daar heeft natuurlijk niemand zin in :).

Daarom ga ik er maar een paar posten die ik zelf heel leuk vind, enjoy!

#8 Finish my story/book
Ik vind schrijven leuk. Ik heb mijn schrijfstijl ook nog niet helemaal uitgevogeld, ik heb bijvoorbeeld een verhaal geschreven op de manier waarop mijn blog zo ongeveer is geschreven (klunzig, bejaard), maar ook enkelen die meer in een literatuur en 'volwassen' manier zijn geschreven. 
Ik werk al heel lang - like, forever - aan sommige verhalen, en een aantal zijn ook al aardig ver maar op de één of andere manier kan ik nooit verder schrijven met een verhaal en krijg ik - naar mijn mening dan - weer een ingenieuze ingeving en begin weer aan een nieuwe. Zo heb ik rond de 20 verhalen geschreven van allemaal gemiddeld zo'n 50 pagina's. Oh god, nu denken jullie vast dat ik geen sociaal leven heb.

Tumblr_mjafa6zb1c1rg8e8so1_500_large#23 Go skinny dipping with the one I love
Ik weet het niet, misschien kijk ik te veel romantische films. Misschien zou geen enkele jongen in de realiteit zo onverantwoordelijk zijn om met mij mee te gaan. Maar ik wil gewoon eens in mijn leven 'skinny dippen'. Voor de degenen die niet weten wat skinny dipping is, het is om middernacht binnensluipen bij een openbaar zwembad/de zee en daarin naakt te gaan zwemmen. Oh, the rush!
[Hmm, het was niet zo verstandig om 'leuke plaatjes' hierbij op te zoeken!]

Tumblr_mjb1m16p8g1s6sxobo1_400_large
#34 Cliff jump!
Dit is gewoon iets wat me zo verschrikkelijk gaaf lijkt! Vooral om met een groepje vrienden in de zomer op Ibiza te doen (wacht, zijn daar van die kliffen?). Life is all about fun, right?

#42 Make it in New York
Toen ik ongeveer elf was, droomde ik iedere avond over een wereldreis om de wereld verbeteren, vrijwilligerswerk te doen in Afrika (staat trouwens ook op mijn bucketlist) en dat soort dingen. Terwijl ik ouder werd, werd ik misschien ook egoïstischer en minder 'naïef' (hoe ga ik zomaar de wereldleiders overtuigen om meer vrede te brengen in de wereld door een wonderbaarlijke speech?). 
Toen brak het tijdperk aan dat ik elke avond droomde van een super succesvolle volwassen zakenvrouw zijn in New York. Ik heb het scenario waar ik aankom bij Wall Street, mijn koffertje laat vallen, mijn winterjas recht trek en met een grote grijns naar alle hoge wolkenkrabbers sta wel drie miljoen keer in mijn hoofd afgespeeld. I'm confident enough to rule the world! 







#59 Make a flower bucket
2f9f4d81aae11860ab8b245805032d9d_large
Ik weet niet waarom, maar ik heb altijd al zelf een boeket willen maken in een bloemenwinkel met duizenden soort bloemen die je omringen met hun kleuren en omtoveren met hun geuren (eh...). Deze wens is niet heel moeilijk te vervullen, dus ik ga binnenkort gewoon een keer langs een grote bloemenwinkel!

#75 Take my best friend(s) to China
Ik heb het er altijd over hoe geweldig de kledingwinkels en kleren in China zijn, maar ik denk dat het onvoorstelbaar is voor  hen en dat het nog drie miljoen keer leuker is dan waar zij aan denken. Ik zou het echt leuk vinden om ze te zien gek worden door de winkels! Oh en natuurlijk de cultuur, het landschap en geschiedenis enzo.

#85 Travel the world in just one year
En deze ga ik sowieso uitvoeren, al wordt het mijn dood (knock on wood!). Het lijkt me echt de gaafste ervaring ooit en ik denk dat ik niet gelukkig zal sterven zonder.
600277_10200591314566601_405682565_n_large
#102 Paint all my feelings
Het liefst zou ik in mijn toekomstige huis een (kleine) muur nemen en deze met zoveel mogelijk kleuren aanvallen als ik kan. En dan bedoel ik hardcore groffe vegen maken natuurlijk.

#131 Shop in Milan
En dat ga ik waarschijnlijk binnenkort doen! Ik ga namelijk in de meivakantie naar Milaan en Venetië  yayyayyay! Al is dat wat ik in mijn gedachten had toen ik deze bucketlist schreef meer het type van 'duizenden-euro's-aan-designer-kleding-uitgeven-omdat-ik-het-heb-gemaakt-in-New-York-en-daarom-vier-ton-per-jaar-verdien'. Maar goed, nog steeds yay :).

#154 Smoke a cigarette   
I'm sorry, maar ik wil het gewoon eens in mijn leven doen hoor. 
Tumblr_ld8o90ordf1qcjclio1_500_large

#181 Grow my hair very long, then cut it off for charity
Daar ben ik al mee bezig! Ik ga niet kaal natuurlijk, maar ik ga gewoon voor heel kort haar. Waarschijnlijk staat dat mij niet, maar who cares, it's all for charity right? 

#195 Try accupunture
Too damn funny.

Liefs,
Linda Ruan

13 comments:

  1. Nummer 131 en 154 heb ik al doorgestreept!

    ReplyDelete
  2. Super leuke bucketlist! Wie weet zien we ooit jouw boek verschijnen in de boekhandels! :) xxx

    ReplyDelete
  3. leuk! Wat gaaf dat je je haar dan gaat laten knippen, erg lief :)

    ReplyDelete
  4. 20 verhalen en 50 bladzidjes? Zo zo, dat is al aardig wat anders hoor! Je komt er wel, gewoon eventjes doorzetten denk ik :) Leuke bucketlist, sommige dingen wil ik ook écht proberen. Zelf lijkt me bungeejumpen of parachutespringen te gek.

    ReplyDelete
  5. It's remarkable in support of me to have a web page, which is helpful for my know-how. thanks admin

    Here is my blog post :: business start up

    ReplyDelete
  6. Hele leuke Bucketlist! Vooral het maken van een wereldreis en het maken in New York staan ook zeker op mijn lijstje hihi. Veel succes met het je lijstje af te werken :)

    LOVE BO,
    PurePreciousPerfection.com

    ReplyDelete
  7. I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

    Here is my blog post :: island vacation homes

    ReplyDelete
  8. I hope you do everything you want!!! This is so funny :)

    ReplyDelete
  9. I'm really inspired with your writing skills and also with the format for your blog. Is this a paid subject or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to see a nice blog like this one nowadays..

    my weblog: seo keywords

    ReplyDelete
  10. Can you tell us more about this? I'd care to find out some additional information.

    my website: bad credit mortgage programs

    ReplyDelete
  11. Heel erg leuk en inspirerend!

    ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...