2/07/2013

Enquête Results!

Good evening!

Ik ben home-alone, mijn ouders en broertje zijn namelijk naar Tilburg om Chinees Nieuwjaar te vieren en ik blijf thuis om de leukste talen in de wereld te leren: Grieks, Frans en Latijn! Gelukkig heb ik altijd jullie nog en het leek mij het perfecte moment om een avondje met mijn rekenmachine door te brengen om alle procentuele waarden uit te rekenen van... mijn enquête! 46 mensen hebben deze ingevuld, bedankt daarvoor!

Van de mensen die mijn enquête hebben ingevuld wonen de meesten in Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht. Ook zijn er 4 mensen bij die uit Vlaanderen komen. Jullie gemiddelde leeftijd is 16 jaar, al zijn er ook wat lezers van 22 jaar of ouder. De jongste lezer (invulnares) is 12 jaar.

Maar liefst 40% van de mensen die de enquête hebben ingevuld doet VWO+ of gymnasium. Ook zijn er veel die al een hogere opleiding doen of hoger onderwijs volgen, MBO, HBO of de universiteit. 3 van jullie zitten op de basisschool. Ik vind het erg leuk dat er van zoveel verschillende bezoekers zijn!
7efsx7ivqil5ol471iv3fpouyonk5fb1_large


De hobby's die het meest voorkomen zijn:

1. Media
2. Bloggen, blogs lezen
3. Fotograferen
4. Met vriendinnen afspreken
5. Winkelen


Jullie zijn trouwe lezers, 11 van jullie volgen mij al langer dan een jaar (dus ongeveer vanaf toen ik mijn blog startte), en maar liefst 26 van jullie volgen mij langer dan een halfjaar.

De meesten van jullie hebben mijn blog ontdekt door www.girlscene.nl of door zelf een beetje rond te snuffelen op het web, namelijk 68%. Het woord om Paris&Roses te omschrijven is uit onderzoek 6 van de 10 gevallen 'awesome'. Verder werden vooral 'inspirerend' en 'gevarieerd' veel genoemd. Geen van jullie heeft gezegd dat mijn blog 'nutteloos' of 'raar' was. Thanks :D!

Ongeveer de helft van jullie zegt dat ik meer moet posten, en dat weet ik. Daar ga ik aan werken! Verder zijn er 3 die een betere lay-out noemen en voor de rest hoef ik van jullie geen veranderingen aan te brengen.

Jullie zien het liefst meer outfitposts en lifestyle-artikelen en wat minder beauty- en fashion-artikelen. Wel hebben veel van jullie als eind-comment erbij gezet dat jullie het liefst 'niets' op de tweede vraag hadden ingevuld. Dit is zeker nuttig voor mij!

33% van jullie heeft Paris&Roses al aan een vriendin aangeraden, de overige 67% heeft dit niet gedaan maar zou dit wel doen.

41% van jullie zou, als dit hun laatste dag om te leven was, tijd doorbrengen met vrienden en familie. 30% zou aan zijn/haar bucketlist gaan werken. Slechts 1 persoon zou gevaarlijke dingen gaan doen.

Goed nieuws voor Converse Allstars, meer dan de helft van jullie zou, als je voor de rest van je leven maar één paar schoenen mocht dragen, voor Allstars gaan. Op nummer twee stonden fancy hoge hakken en op nummer drie de loafers/brogues/oxfords/jazzschoentjes.

39% van jullie is in mijn paradox getrapt! De vraag was: Stel, God kan alles. Kan hij dan ook een steen creëren die zo zwaar is dat hij hem zelf niet kan optillen? Natuurlijk is dit een onmogelijke vraag, hoe kan hij nou een steen creeren die hij zelf NIET kan optillen? Hij moet het wel kunnen optillen, want hij kan alles.
Tumblr_lofo87fzme1qkfjsjo1_500_large
Nu komt een superbelangrijke vraag, namelijk dé vraag die ik me al jaren afvraag. Wat is nou de meest geliefde soort vla in Nederland (en 4 uit Vlaanderen)? Het is chocola! Op nummer twee komen vanille en dubbelflip te staan. 5 van jullie durfde niet te zeggen welke smaak. Het is oké, ik durf het eigenlijk ook niet te zeggen...

67,4% zou het superleuk vinden om met mij een bloggersmeeting te houden, 30% zou het wel willen maar heeft geen blog en slechts 1 persoon (een vriendin. Yeah, love you too...) zegt: "nee eww, waarom? En waarom met jou?"

Oh en wauw, ik heb met een glimlach van hier tot Tokyo (ha ha!) al jullie eindcomments doorgelezen! Ik vond het superinteressant en jullie zijn écht supergeweldig lief! Het komt misschien omdat ik de laatste tijd over-emotioneel ben ofzoiets, maar ik heb gewoon een traantje moeten wegpinken. Ik kan echt niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik met jullie ben!

"Ik wil graag even kwijt dat ik jou een superleuke meid vind! Je durft te dragen wat je leuk vindt en het maakt je helemaal niks uit wat anderen daarvan vinden! Durf ik dat maar! Ik neem heeeel vaak een kijkje op jouw blog en laat mezelf dan inspireren door jouw geweldige outfits! Dit wou ik dus even kwijt, hihi:) xoxo"

"Je bent gewoon awesome en door jou ben ik ook beginnen bloggen!<3"

"Jouw schrijfstijl laat me lachen :)"

"Ik bewonder je heel erg. Je bent nog zo jong en je hebt zoveel gevoel voor mode. Hoe jij je website ook beschrijft is ge-wel-dig! Ik kijk met plezier naar je site :) Ga zo door, jij komt een heel eind!"

"Jij bent zoooooo mooi! En jouw blog is superleuk en je schrijft ook heel grappig. Love you!"

Er waren nog heel veel superlieve berichten die een stuk langer waren, maar ik weet niet of jullie het allemaal even fijn vinden als ik alles hier zomaar opzet. Als één van de bovenste quotes van jou was en je liever hebt dat ik deze weghaal, stuur me gerust een mailtje of laat een comment achter!

Om de onderstaande berichten moest ik heel hard lachen, dus ik deel ze even met jullie!


Mijn blog is dus voor ongeveer 60% awesome. Ik ben in 12 comments 'awesome' genoemd. Maar jullie zijn hier degenen die écht awesome zijn. Go you!

Liefs,

Linda Ruan

8 comments:

 1. Wat leuk om de uitslag te lezen, hihi! En ik zie daar mijn comment staan. Wat leuk dat je die er bij hebt gezet! Jeeejj :) Liefs

  ReplyDelete
 2. haha wat leuk om te lezen! wat een lieve berichtjes allemaal :)
  xoxo

  ReplyDelete
 3. Wat leuk om dit allemaal te lezen! Er zitten echt een hoop lieve reacties tussen!

  xoxo The Daily Fashion Drug

  ReplyDelete
 4. Grappig om te lezen! haha!!
  xo

  ReplyDelete
 5. Wat jammer dat ik de enquête niet meer heb kunnen invullen:( Maar ik vind vla eigenlijk niet lekker.... Ja sorry. Het spijt me. Leuke post en ik lachte me net dood om al die reacties. Je bent inderdaad heel awesome! En je God doordenk vraag is veel te lastig, ik denk dat God hemzelf 'm ook niet zou kunnen beantwoorden.

  Ciao,
  Jelle

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...