9/14/2012

Primark A/W 2012

De zomer is nog maar net voorbij of de winkels hangen alweer vol met herfst- en winterkleding. Niet dat we dat allemaal zo enorm erg vinden hoor, je kunt je nieuwe garderobe voor (alwéér) een nieuw seizoen natuurlijk nooit vroeg genoeg aanschaffen! Gelukkig zitten er nog wel een aantal zomerse kledingstukken tussen, ter nagedachtenis aan de zomer...

De Primark staat natuurlijk bekend om zijn vriendelijke prijsjes, drukke winkels en modieuze kleding! Helaas is de kwaliteit net wat minder (er is een knoopje van een blouse afgegaan die ik nog nooit heb gedragen...), maarja, je kunt ook niet alles hebben!



De nieuwe collectie vind ik erg leuk. Veel zwart-wit, hier en daar wat okergeel, veel printjes en aparte stoffen. Die gele handschoentjes staan zeker op mijn wishlist, maar misschien in een andere kleur, aangezien hij waarschijnlijk niet kleurt bij mijn winterjas. Het gele jurkje rechtsonder vind ik geweldig, die zou ik meteen aanschaffen! Het blousje linksboven met de haaientanden is wat apart, maar misschien zit er een hele coole visie achter?



Ooh dat bloesje rechtsboven! Tijdens mijn vakantie in China ontdekte ik dat de cut-out-shoulder trend daar een grote hit was, maar ik wist niet dat ze hier in Nederland ook al in de winkels hingen! Tegenwoordig zie je iedereen op die sneaker-wedges lopen (linksonder), maar om eerlijk te zijn vind ik het niets. Waarom schoenen creëren die eruitzien als sneaker maar oncomfortabel lopen als hakken? Waarom niet een pump die net zo lekker loopt als een sneaker? Verder ben ik fan van de studded loafers, peblum top en het shortje met print (hoe heet die print ookalweer? Dat is ook iets wat ik telkens vergeet...).

Al met al ben ik weer tevreden met hun nieuwe collectie. Voor prijzen, meer informatie en foto's zie hier. Rechtsbovenin kun je op het knopje 'Next' drukken om door de foto's heen spitten.

Liefs

15 comments:

  1. Oh gosh, de Primark is zo leuk. Waarschijnlijk ga ik er eind deze maand heen. Can't wait!

    ReplyDelete
  2. wat een ontzettend leuke collectie!
    x

    ReplyDelete
  3. Moet. Houndstood. Broekje. Hebben. En de rest stiekem ook ;)

    XX red--sonja.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Oeh wat een leuke collectie! Dat jurkje rechtsboven op de eerste foto: hebben! <3

    ReplyDelete
  5. echt zulke leuke dingetjes! Die witte blouse op de eerste foto is leuk !
    Liefsss

    ReplyDelete
  6. Ik ga de 29ste weer en kom er vast niet met lege handen vandaan!
    Liefs

    ReplyDelete
  7. Hello, constantly i used to check webpage posts here in the early hours in the dawn,
    because i enjoy to gain knowledge of more and more.
    Have a look at my web blog ; creative Halloween costume ideas

    ReplyDelete
  8. Primark heeft erg leuke dingen. Ben er al een tijdje niet meer geweest, dus tijd om weer eens te gaan :-)

    ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...