5/13/2012

Mothersday!

Veel mensen vinden dat moederdag (en vaderdag) gewoon commerciele troep is, maar daar ben ik het niet mee eens. Moeders doen namelijk zoveel voor je, eten klaarmaken, kleren voor je kopen, enige poging tot wijs advies geven, onderbroeken voor je wassen enzovoort. Ze wensen je het allerbeste toe, en daarom vind ik dat het geen onzin is om je moeder eens een dagje te verwennen.

Ik bracht het welbekende 'ontbijtje op bed' en kocht een mooi beeldje van Swarovski voor haar. Ik was gister zonder rede heel erg gemeen tegen haar, maar ik durfte geen sorry te zeggen, dus toen ik dat vandaag deed was ze daar heel blij mee en ze moest spontaan huilen (van blijdschap natuurlijk). Mijn vader stelde voor om naar een chic restaurant te gaan, maar mijn moeder wilde naar de MacDonalds 'omdat ze daar een hele lekkere milkshake hebben met haar favoriete fruit'. Dus zo gezegd, zo gedaan. Nadat ik mijn buik helemaal had volgegeten met hamburgers en frietjes, gingen we als nog naar een chic restaurant (niet dat ik nog ruimte had in mijn maag voor vis enzo.. wel voor ijs!).

Oke, niet echt fantastisch, maar ik ben nou eenmaal geen keukenprinses. MAAR ik had wel een fantastisch idee van een Italiaans broodje met een chique fruitschotel.. dat ging niet door.

 Hoe hebben jullie moederdag gevierd?

Xoxo

10 comments:

 1. ik vier geeen moederdag omdat mijn moeder over 3 dagen tochh jarig is. super gaaf cadeau!!

  xxx

  ReplyDelete
 2. Ben het met je eens, ik vind het ook geen commerciele onzin! En leuke foto's weer! X

  ReplyDelete
 3. Ik zag dat je op mijn blog had gereageert, maar ik heb nu ook GFC! Misschien wil je me alsnog volgen? Ik ga jou nu ook volgen!
  xo

  ReplyDelete
 4. such wonderful photos :D ♥ following you now! like your blog;:)

  ReplyDelete
 5. oeeehh koel beeldje heb je gekocht voor je moeder :)
  en weer super leuke foto's ♥
  xx

  ReplyDelete
 6. Wij kopen wel altijd wat voor vader- en moederdag. Meestal iets kleins en liefs haha. Al vind ik het nog leuker om spontaan een cadeautje te kopen, gewoon omdat je van iemand houd.

  ReplyDelete
 7. Wat een practig beeldje! Fijn dat het weer goed is tussen je moeder en jou! liefs.

  ReplyDelete
 8. Hello! I came to your blog, because your profile photo intrigued me. And now I see that not only one photo is cool! So, I'm glad I found you because your blog is awesome! Good job and please keep posting, because you do it great, and I start following and will visit you with pleasure!
  xx nik

  http://nikandpic.blogspot.com/

  ReplyDelete

I really appreciate your comments! ♥
You guys make my day, every day.
Much love,
Linda Ruan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...